لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
دستور - عربی
توپ خرمایی هسته خرما را درآورید سپس در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قراردهید. نرم که شد کره را اضافه کنید. کاملا با هم مخلوط کنید. سپس زیر حرارت را خاموش کنید. ادامه مقاله... |
رولت خرما هسته خرمای دشتستانی را دراورده و خرما را روی شعله خیلی ملایم گرم کرده و سپس درحالیکه هنوز داغ است با گوشتکوب آن را بکوبید تا له شود. ادامه مقاله... |
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: اشپزی ، ،
برچسبها:
تاريخ : جمعه 15 اسفند 1393برچسب:غذاهای عربی"دروب سایت هوتارگو, | 20:11 | نویسنده : شاهرخ خان |




















لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید